Sastāvdaļas:
150 – 200 g foreles filejas ar ādu
1/4 tējk sāls
1/4 tējkarotes maltu melno piparu
1/4 tējk kūpināta paprika
1,5 ēdamkarotes sviesta
1 tējkarote olīveļļas
3 ķiploka daiviņas
50 g Rāmritu dzērveņu medus suflē
1,5 ēdamkarotes ūdens
1,5 ēdamkarotes sojas mērces
1 ēdamkarote laima sulas
Recepte
Sajauc sāli, piparus un paprikas pulveri. Ierīvē zivīs. Pannā izkausē sviestu un eļļu. Piespiež ķiplokus un nedaudz apcep. Pievienojiet ūdeni, sojas mērci, medu un laima sulu. Uzkarsē. Ievietojiet zivi pannā ar ādu uz leju. Uzliek vāku un vāra uz vidējas uguns, ik pa laikam aplejot ar mērci, līdz zivs sasniegusi vēlamo gatavības pakāpi, apmēram 6-9 minūtes.
Izbaudi 🙂