• Sākums
  • Jaunumi
  • Veikals
  • Ekskursijas
  • Receptes
  • Mūsu stāsts
  • Kontakti
  • en_GB
0 €0.00 0
0 Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ uz veikalu
Grozs (0)
Starpsumma: €0.00

Apskatīt grozuVeikt pasūtījumu

Glāzēts lasis ar dzērveņu medus suflē

29 novembris, 2024 /Posted byaivis

— Ingredients —
150 – 200 g trout fillet with skin
1/4 tsp salt
1/4 tsp ground black pepper
1/4 tsp smoked paprika
1.5 tbsp of butter
1 tsp olive oil
3 cloves of garlic
50 g creamed cranberry honey souffle
1.5 tbsp of water
1.5 tbsp of soy sauce
1 tbsp lime juice

— Recipe —
Mix the salt, pepper and paprika powder. Rub into the fish. Melt the butter and oil in a pan. Press the garlic and fry a little. Add the water, soy sauce, honey and lime juice. Heat up. Place the fish skin side down in the pan. Put the lid on and cook over a medium heat, basting occasionally with the sauce, until the fish has reached the desired degree of doneness, about 6-9 minutes.

Enjoy 🙂

Share Post
  • Twitter
  • Facebook
  • Mail to friend

Comments are closed

  • Mājaslapas Izvēlne

    • Sākums

    • Jaunumi

    • Veikals

    • Mūsu stāsts

    • Kontakti

  • Produktu kategorijas

    • Dabīgs medus

    • Ziedputekšņi

    • Medus suflē

    • Bišu maize

    • Propoliss

  • Veikala informācija

    • Piegāde

    • Privātuma politika

    • Apmaksas iespējas

    • Lietošanas noteikumi

ramriti-hor-logo_2

Rāmriti
Iecavas novads, Latvija
Bitenieks: Otto Lodiņš
(+371 29525566)

Facebook
Mastercard
Visa

Copyright © 2023 Rāmriti

Raksti mums Whatsapp'ā!

Šī mājaslapa izmanto sīkdatnes (cookies), lai pilnvērtīgi nodrošinātu jums šīs lapas pakalpojumus. Lietojot šo lapu, jūs piekrītat šīs lapas Lietošanas noteikumiem un Privātuma politikai. Privātuma politika